iep.hr Popularna psihologija

Recenzija: Bolje biti vjetar nego list

Ovo je knjiga koja se čita u jednom dahu, koja nas poučava, često i kroz smijeh, navodi na razmišljanje, potiče na preispitivanje onoga što radimo i kako se ponašamo, koja nas informira i zabavlja.

Gorana Hitrec


Nalazite se ovdje:

Autori

Dubravka Miljković

rođena je i školovala se u Zagrebu. Na Filozofskom fakultetu diplomirala je psihologiju i pedagogiju, potom je magistrirala psihologiju s temom iz područja čitanja i doktorirala pedagogiju s temom iz područja opće obrazovanosti.

Nastavi čitati
Majda Rijavec

diplomirala je psihologiju i engleski jezik na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, gdje je i doktorirala s temom iz područja socijalne psihologije.

Nastavi čitati
Irena Miljković Krečar

diplomirala je psihologiju, magistrirala na području industrijske i organizacijske psihologije, te doktorirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Nastavi čitati
Martin Seligman

jedan je od najpoznatijih svjetskih znanstvenika u području psihologije. Njegove knjige o pozitivnoj psihologiji, naučenoj bespomoćnosti, depresiji, optimizmu i pesimizmu prevedene su na preko dvadeset jezika.

Nastavi čitati
Kenneth W. Christian

je licencirani psiholog i poslovni konzultant. Godine 1990. započeo je Projekt maksimalnih potencijala kroz koji je više od tisuću ljudi uspjelo pobijediti problem podbacivanja i razviti svoje najveće potencijale.

Nastavi čitati
Vladimir Strugar

rođen je u Bjelovaru. Diplomirao je na Pedagoškoj akademiji u Pakracu hrvatski jezik i književnost, a na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i izvanredni studij pedagogije.

Nastavi čitati
Mijo Cindrić

rođen je u Ogulinu. Učiteljsku je školu završio u Karlovcu, a studij pedagogije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Magistrirao je i doktorirao na Pedagoškom (kasnije Filozofskom) fakultetu u Rijeci.

Nastavi čitati
Brenda Shoshanna

psiholog u praksi više od 25 godina, dugoročno Zen prakse, nagrađivana autorica i govornica, pomaže u suočavanju s vašim strahovima.

Nastavi čitati
Grupa autora

Tekst je u pripremi

Nastavi čitati

Možda će vas zanimati!

Iz(o)državanje muža |  Zašto patimo?

Novi naslovi

Psihologija obrazovanja

Drugo, izmjenjeno i dopunjeno izdanje.

Cijena: 480,00kn

Saznaj više


Povoljna kupnja

Ljubav i popratne pojave Sve što ste željeli znati, a drugi su se usudili pitati

Cijena: 60,00kn

NARUČI